Meny
 
Tjenester
PROSJEKTLEDELSE

Alle prosjekter og konsepter trenger en god ledelse. Det handler om å skape liv og sjel til hva enn konseptet måtte være. Gjennom vår kanal har vi alle verktøyene som må til for å gi denne opplevelsen. Vi har erfaring innen festivalledelse, både store og små prosjekter.
Vårt mål er å alltid skape det beste ønskede resultat!
MARKEDSFØRING & KOMMUNIKASJON

Ofte trenger man hjelp til å øke kundebase, både for gamle og nye. Hos Kultur & Kos har vi mange års erfaring med nettopp dette. God kommunikasjon er nøkkelen til å treffe din målgruppe!
Vi hjelper deg og markedsføre din bedrift gjennom ulike plattformer, samtidig som vi følger en strukturert kommunikasjonsplan.
WEB & DESIGN

En bedrift trenger ofte å slå to fluer i en smekk. Samtidig som vi markedsfører din bedrift gjennom ulike SoMe-kanaler tilbyr vi også design av logo, plakater, menyer, brosjyrer og andre grafiske elementer til sosiale medier.
Vår web-designer jobber tett med å få frem din visjon
 
FILMPRODUKSJON

Trenger din bedrift noe visuelt attraktivt? Kanskje en reklamefilm? Eller en serie av videoer for sosiale medier?
Sammen med deg sørger vi for å best mulig lage en produksjon som forteller hva din bedrift gjør best.
FOTOGRAFERING

Ett av våre flaggskip er fotografering. Spesielt fotografering av matretter. Mange kanaler som Foodora, Nibbler eller Wolt krever at restauranter har bilder på sine plattformer. Dette kan ofte blir veldig dyrt. Vi produserer nydelige bilder for en billig penge!
BARTENDERUTLEIE

Ettersom vi jobber tett med utelivs- og servicebransjen har vi ett godt team med profesjonelle bartendere.
Vi leier ut bartendere til bryllup, private selskaper, firmafester, konserter eller festivaler.
Ta kontakt for prisoversikt